facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Σοκ στην Καλλιθέα: Παιδιά έστηναν κρεμάλες και επιχειρούσαν εικονικούς πνιγμούς (video)

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη ενός θανατηφόρου παιχνιδιού στο οποίο επιδίδονταν νεαρά παιδιά στην περιοχή της Καλλιθέας, θέτοντας τη ζωή τους σε σοβαρό κίνδυνο.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μια ομάδα παιδιών που συχνάζει στην πλατεία Κύπρου φέρεται να είχε στήσει μια κρεμάλα σε ένα δέντρο, με τα παιδιά της ομάδας να «παίζουν», στήνοντας εικονικές εκτελέσεις.

Οι λεπτομέρειες του ρεπορτάζ σοκάρουν, αποκαλύπτοντας ότι τα παιδιά ηλικίας 10 έως 12 ετών επιχειρούσαν εικονικούς πνιγμούς, βάζοντας το σχοινί στο λαιμό τους, προκειμένου να δουν πώς είναι όταν κάποιος προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Τα παιδιά φέρονται, επίσης, να έκρυβαν το σχοινί πάνω στο δέντρο για να μη το δουν οι υπεύθυνοι του δήμου.

Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επικίνδυνο «παιχνίδι» έγινε αντιληπτό από θαμώνα μιας καφετέριας που βρίσκεται πλησίον του σημείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω θαμώνας είδε ένα από τα παιδιά να επιχειρεί εικονικό πνιγμό. Ο αυτόπτης μάρτυρας απαθανάτισε το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε σύντομο χρόνο, έσπευσαν στο σημείο υπάλληλοι της πολιτικής προστασίας του Δήμου, οι οποίοι έκοψαν το σχοινί, ενώ η έρευνα για το αποτρόπαιο παιχνίδι συνεχίζεται.



mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news