facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Υπόθεση Νovartis: Δύο προστατευόμενους μάρτυρες κατονόμασε ο Μανιαδάκης

Τους δύο άλλους προστατευόμενους μάρτυρες κατονόμασε στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis ο Νίκος Μανιαδάκης κατά την Τρίτη ημέρα της κατάθεσής του.

Όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, «δεν έχω καμία αμφιβολία για τους προστατευόμενους μάρτυρες. Κι αυτό γιατί τους έχω δει. Είναι οι Μαραγγέλη και Δεστεμπασίδης».

«Η Μαραγγέλη δεν πληροί τις προϋποθέσεις να είναι προστατευόμενη μάρτυρας», φέρεται να είπε και συμπλήρωσε πως «η Novartis τον απέλυσε λίγο πριν ξεκινήσει η έρευνα. Δεν κατατάσσω τον Δεσταμπασίδη στους αξιόπιστους μάρτυρες καθώς έχει υπάρξει δική του υπόθεση εντός της εταιρείας».

Ο κ. Μανιαδάκης που υπήρξε και ο ίδιος προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Γιάννης Αναστασίου» τόνισε ότι του έγινε έλεγχος πριν ενταχθεί στο καθεστώς και αμφισβήτησε αν έγινε το ίδιο με τους άλλους δύο μάρτυρες.

«Στην πορεία κι επειδή έβλεπα μαρτυρίες αναξιόπιστες, επεσήμανα αυτά τα πράγματα στην Τουλουπάκη. Στην περίπτωση Βουλκίδη κι ενώ υπήρχαν καταγγελίες εις βάρος του Δεστεμπασιδη , δεν κλήθηκε ο Βουλκίδης», φέρεται ακόμη, να είπε ο Νίκος Μανιαδάκης.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news