facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Τι λέει για τις καταγγελίες Documento η άλλη πλευρά

Σε δύο διαφορετικές καταγγελίες προχώρησε η εφημερίδα Documento με δημοσιοποίηση ενός βίντεο, που έχει στην κατοχή της από το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες αστυνομικοί εξευτέλισαν γυναίκα με αναπηρία, ρίχνοντάς της νερό με τη μάνικα, ενώ πέρασαν χειροπέδες σε δικηγόρο που ήθελε να καταγγείλει το περιστατικό.

Το bloko.gr αναζήτησε την άλλη πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν είναι ΑμεΑ, αλλά γνωστή τοξικομανής, που έχει συλληφθεί αρκετές φορές ενώ έχει νοσηλευτεί και στο ψυχιατρείο, λόγω των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει. Αυτή, λένε οι πληροφορίες του bloko.gr, από τις έξι το απόγευμα τής επίμαχης ημέρας ήταν μπροστά από το ΑΤ και μάλιστα ούρησε και αφόδευσε στο ρολό του πάρκινγκ του τμήματος, με τους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν τη μάνικα όχι -όπως υποστηρίζουν- εναντίον της, αλλά για να πλύνουν το σημείο από τις ακαθαρσίες.

Για τον δικηγόρο απαντούν, ότι πρόκειται για το δικηγόρο του εκδότη της εφημερίδας, ο οποίος εκείνο το βράδυ πήγε για κάποια υπόθεσή του στο ΑΤ Ομονοίας, αρνήθηκε να δώσει την ταυτότητά του στον σκοπό του τμήματος προκειμένου να καταγράψει τα στοιχεία του στο βιβλίο επισκεπτών και επιχείρησε να εισέλθει με τη βία στο κτίριο.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για το αδίκημα της απείθειας και εκείνος πήγε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου υπέβαλε μήνυση. Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό, αφού και οι αστυνομικοί υπέβαλαν μηνύσεις εναντίον του.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news