facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Το σχέδιο για τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές άδειες

Να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μέσα στον επόμενο ενάμιση χρόνο προγραμματίζει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση περιφερειακών και θεματικών τηλεοπτικών σταθμών αλλά και των ραδιοφώνων.

Σε συνάντηση με δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ο υφυπουργός Στέλιος Πέτσας είπε ότι είναι έτοιμος ο νέος ψηφιακός χάρτης σύμφωνα με τον οποίο θα δοθούν οι καινούργιες άδειες, τονίζοντας μάλιστα πως «σκοπός μας δεν είναι να πάμε να βγάλουμε λεφτά. Δεν θα βάλουμε υψηλά τιμήματα για τις άδειες , αλλά να μπει τάξη. Θα υπάρξει ένα εύλογο τίμημα και για τα κριτήρια θα συζητήσουμε με τις αρμόδιες αρχές ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η αρχή θα γίνει με τις άδειες για τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής και στη συνέχεια στις υπόλοιπες περιφέρειες, ενώ αμέσως μετά η διαδικασία για τους θεματικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Κατόπιν οι άδειες για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ στόχος είναι όλες οι διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες!

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news