facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

“Φαγωμάρα” μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Προοδευτικής Συμμαχίας για τις δηλώσεις Πολάκη για τον Σημίτη

Την δυσαρέσκειά τους για τις δηλώσεις Πολάκη για τον Κώστα Σημίτη εκφράζουν κορυφαία στελέχη της "Προοδευτικής Συμμαχίας".

Νίκος Μπίστης, Αντώνης Λιάκος και Παναγιώτης Παναγιώτου σχολίασαν τα όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντάς τα αναχρονιστικά και εθνικιστικά!
Μια απάντηση που επί της ουσίας σημαίνει “τριγμούς” στην παράταξη “ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”, αφού οι συγκεκριμένοι πολιτικοί έχουν θέση και στην οργάνωση του συνεδρίου.
Όπως τονίζουν η δήλωση Πολάκη βλάπτει το εγχείρημα ανασυγκρότησης της σύγχρονης Αριστεράς και δεν συμβαδίζει με το ήθος της.
Αναλυτικά η δήλωση
“Ειναι δικαίωμα του Παύλου Πολάκη να κρίνει και να επικρίνει την διακυβέρνηση Σημίτη. Ακόμα και όταν άθελα του -όπως πιστεύουμε – η κριτική του στα εθνικά θέματα ταυτίζεται με αναχρονιστικές και εθνικιστικές προσεγγίσεις. Όταν ομως η κριτική μετατρέπεται σε προσωπικό λίβελο και εκτρέπεται σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς βλάπτει σοβαρά την υπόθεση της ανασυγκρότησης της σύγχρονης Αριστεράς.
Το ύφος στην πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να συμβαδίζει με το ήθος της Αριστεράς. Αυτή είναι απαίτηση του κόσμου που ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία”. 

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news