facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Χρυσοχοϊδης: Ανακοίνωσε ταμείο υποτροφιών για τα παιδιά των αστυνομικών που αριστεύουν

Την δημιουργία ταμείου υποτροφιών για τα παιδιά των αστυνομικών, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον χαιρετισμό του κατά την διάρκεια μουσικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, με τη συμμετοχή της λαϊκής ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είμαι βέβαιος ότι του χρόνου τέτοια εποχή, το ταμείο θα λειτουργεί. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουν δοθεί οι πρώτες υποτροφίες τον Σεπτέμβριο του 2020 και είμαι βέβαιος πως πολλές οικογένειες, μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας, θα νιώσουν ότι υπάρχει έστω και μία μικρή συνδρομή στην προσπάθεια που κάνουν για να βοηθήσουν τα παιδιά τους», δήλωσε ο υπουργός. Όπως διευκρίνισε, κάθε χρόνο το ταμείο αυτό θα δίνει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό υποτροφιών για παιδιά τα οποία θα αριστεύουν, και που θα διακρίνονται, είτε από το λύκειο προς το πανεπιστήμιο, είτε από το πανεπιστήμιο προς τις μεταπτυχιακές τους σπουδές, «ώστε να εκπληρώσουν το όνειρό τους, την προοπτική τους, το μέλλον τους, να εκπληρώσουν την αποστολή της οικογένειας η οποία κάνει τόσο μεγάλες θυσίες».

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι το σπίτι μου, εσείς ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά, η προσπάθεια που κάνουμε όλοι εδώ μαζί, να νιώθει ο Έλληνας πολίτης ότι είμαστε μαζί του, ότι είναι ασφαλής», είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης και συμπλήρωσε: «Όλοι εμείς οι Έλληνες ξέρετε, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, ένα πράγμα έχουμε ως προτεραιότητα στη ζωή μας, και τώρα και πριν και οι προηγούμενες γενιές και οι γονείς μας και αύριο τα παιδιά μας, να σπουδάσουν τα παιδιά μας. Τα παιδιά μας να εκπληρώσουν την αποστολή τους στην κοινωνία ακόμα καλύτερα από εμάς, να γίνουν καλύτεροι και περισσότερο χρήσιμοι στην κοινωνία από εμάς. Να υπάρξει μία Ελλάδα η οποία θα τρέξει με μεγάλες ταχύτητες τα επόμενα χρόνια, μετά τη δοκιμασία της κρίσης που περάσαμε».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους, και τόνισε: «Η σημερινή μουσική βραδιά αφιερώνεται σε όλα τα στελέχη μας, τα οποία ευχαριστώ ολόψυχα για τη δυναμικότητα και τον επαγγελματισμό τους, τον άοκνο αγώνα και την προσφορά τους, ενώ, επίσης, αφιερώνεται και στις οικογένειές τους, που αγόγγυστα υπομένουν αυτή την αδιαμφισβήτητη προσφορά, και τους στηρίζουν στην ιδιαιτέρως σημαίνουσα επαγγελματική τους προσπάθεια».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news