facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Η Ένωση Πειραιά για το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης

Έκπληξη, αποτροπιασμό, θυμό, στενοχώρια, οργή, είναι τουλάχιστον τα συναισθήματα που προκάλεσε στο σύνολο των συναδέλφων μελών μας το σχόλιο της Βουλευτή Β´ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, κας Νίνας Κασιμάτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και σε γνώση μας από διάφορες δημοσιογραφικές ιστοσελίδες.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση που έγραφε: «Πόσο γκάζωσε η διεύρυνση ρε παιδιά;» και είχε ένα στιγμιότυπο από την ΕΡΤ, όπου η κα Ντόρα Μπακογιάννη λανθασμένα αναγραφόταν ως Βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η Βουλευτής κα Κασιμάτη έγραψε το εξής σχόλιο: «Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι».

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αποδείξουμε αν ως επαγγελματίες εργαζόμενοι, και μάλιστα στην Περιφέρεια του Πειραιά που πολιτεύεται η κα Βουλευτής, είμαστε «Γουρούνια και Δολοφόνοι», αυτό άλλωστε απαντάται καθημερινά από το έργο μας, υπηρετώντας και προστατεύοντας τον πολίτη, με υπέρβαση του ωραρίου εργασίας μας, με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας ή και της ζωής μας, με μηδαμινά μέσα, ακόμη και με χρήματα από την τσέπη μας που τα στερούνται οι οικογένειές μας, καθώς επίσης και από τους χιλιάδες τραυματίες και δεκάδες νεκρούς συναδέλφους μας.

Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας, έχουμε οικογένειες, παιδιά, συγγενείς, φίλους, γνωστούς.

Ως εκπρόσωποι των εργαζόμενων Ελλήνων Αστυνομικών σε όλο τον Πειραιά:

α) Καταδικάζουμε με την πιο σθεναρή φωνή τέτοιες μειωτικές εκφράσεις - δηλώσεις εις βάρος μας και μάλιστα από μία κυρία Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

β) Δεν ανεχόμαστε, ούτε χάριν αστεϊσμού, τέτοιες τοποθετήσεις από μία εκπρόσωπο του Λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που σέβεται το Σύνταγμα, τους Νόμους, τους εργαζόμενους αδιακρίτως, αλλά και τον εαυτό της.

γ) Απαιτούμε μια δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Τέλος, καλούμε τη συντεταγμένη πολιτεία, όλα τα κόμματα, το προεδρείο της Ελληνικής Βουλής, τους παραγωγικούς φορείς κ.λπ. να καταδικάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες λανθασμένες, άστοχες και επικίνδυνες θέσεις, αφήνοντας στην κρίση του Ελληνικού Λαού και ιδιαίτερα της Τοπικής Κοινωνίας την κα Βουλευτή.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΙΟΤΣΟΣ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΛΑΧΙΑ

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news