facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αλλαγές δρομολογίων παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Μεταβολές ορισμένων τοπικών δρομολογίων στο σιδηροδρομικό δίκτυο και προαστιακών γραμμών θα υπάρξουν, όπως κάθε χρόνο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς λόγω μειωμένης επιβατικής κίνησης που παρατηρείται σε συγκεκριμένες διαδρομές.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφής του αντιτίμου των εισιτηρίων, είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού». Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Υπενθυμίζεται ότι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για την περίοδο των εορτών προχώρησε στην αύξηση των δρομολογίων της στην διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, ενώ αύξησε σημαντικά τις προσφερόμενες θέσεις και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες που κινούνται στο συγκεκριμένο δίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news