facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία «Διδώ» τις επόμενες ώρες

Η κακοκαιρία «Διδώ», ετοιμάζεται να «χτυπήσει» τη χώρα τις επόμενες ώρες.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία από το πρωί της Τρίτης μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης. Οπως σημειώνεται στον χάρτη, μόνο η Θράκη δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την κακοκαιρία, την Τρίτη.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία

Φίλες και φίλοι! Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όπως σας είχα ενημερώσει και από την προηγούμενη εβδομάδα ο καιρός θα χαλάσει την Τρίτη και την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Την Τρίτη λοιπόν εξαιρουμένης της Θράκης, αναμένονται βροχές κατά τόπους ισχυρές σε αρκετά μεγάλο τμήμα της Ελλάδας (ρίξτε μία ματιά στον προγνωστικό χάρτη οπου απεικονίζονται οι περιοχές με τα εντονότερα καιρικά φαινόμενα) αλλά διαβάστε με προσοχή τον τίτλο στον χάρτη αφού κάνετε πρώτα κλικ για μεγέθυνση του. Νεότερες πληροφορίες θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες μέσα από εδώ τη σελίδα μου στο Facebook!

Για να μη χάνετε τον… καιρό σας 😉

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Σε νεότερη ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στις περιοχές που θα πέσει χιόνι.

«Ποιες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας θα χιονιστούν την Τρίτη.

Φίλες και φίλοι. Την Τρίτη χιονοπτώσεις αλλά και χιονοστρώσεις θα εντοπίζονται κυρίως στη Δυτική Μακεδονία, ακόμα και κάτω από τα 1.000 m από τις βραδινές και μετέπειτα ώρες! Κάντε κλικ πάνω στον προγνωστικό χάρτη για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά σε πόσα εκατοστά χιονιού αντιστοιχούν η καθεμία από τις αποχρώσεις! Μπορείτε επίσης να δείτε αν θα χιονιστούν περιοχές από τις οποίες θα κινηθείτε με το αυτοκίνητο!

Αν βρίσκετε την ανάρτηση ενδιαφέρουσα και θέλετε να βοηθήσετε με τον τρόπο σας τη συγκεκριμένη σελίδα μου (καθώς οπως βλέπετε δεν στηρίζεται σε διαφημίσεις αλλά αποκλειστικά και μόνο στο μεράκι και την αγάπη για τον καιρό) μπορείτε να τη κοινοποιήσετε και στους φίλους αλλά και γνωστούς σας!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news