facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Χαλυβουργική: Παρέμβαση της Κυβέρνησης ζητούν οι εργαζόμενοι

«Εξαντλημένοι οικονομικά και ψυχολογικά» δηλώνουν οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής, καταλογίζοντας αναλγησία στην πλευρά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, σύμφωνα με ανακοίνωσή του σωματείου Εργατοϋπαλλήλων.

Παράλληλα, ζητούν από την κυβέρνηση την παρέμβασή της για να λυθεί το πρόβλημα, υποστηρίζοντας πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ουσιαστική συμβολή, παρά τις υποσχέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου εργατοϋπαλλήλων της Χαλυβουργικής ΑΕ:

Οι εργαζόμενοι στην Χαλυβουργική Α.Ε. πλέον έχουν εξαντληθεί, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά σε επικίνδυνο βαθμό, από την αναλγησία που κυνικά επιδεικνύει ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Σε αυτή την περίπτωση όμως θέλουμε να καταγγείλουμε και την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης στο να παρέμβει αποτελεσματικά προς επίλυση ή έστω την ανακούφιση των 200 οικογενειών.

Πέρασαν 3 μήνες από τη συνάντησή μας με τον υπουργό κ. Μηταράκη που έδειξε ότι «δήθεν» καταλαβαίνει το μεγάλο πρόβλημα που βιώνουν οι εργαζόμενοι στην Χαλυβουργική ΑΕ και που δεσμεύθηκε ότι θα βρει όλους τους νόμιμους τρόπους που υπάρχουν στο οπλοστάσιο της κυβέρνησης ώστε να βοηθηθούν οι «όμηροι» εργαζόμενοί της.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα όσα μας είπε παραμένουν λόγια και υποσχέσεις.

Τους καλούμε έστω και τώρα να πάψουν να αδιαφορούν διότι θα είναι συνυπεύθυνοι σε ότι κι αν συμβεί στους απελπισμένους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news