facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Σάλος στο twitter με τη δήλωση Δρίτσα για τους βιασμούς μικρών παιδιών στη Μόρια

Έντονη ήταν η αντίδραση των χρηστών στο twitter, για τη δήλωση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, ότι στη Μόρια γίνονταν μια φορά το εξάμηνο βιασμοί μικρών παιδιών.

Κι αν ο κ. Δρίτσας άφησε άφωνους τους παριστάμενους στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, προσπαθώντας μάλιστα να υπερασπιστεί το κυβερνητικό έργο, οι χρήστες του twitter όχι απλά δεν σίγασαν, αλλά δημιούργησαν και hashtag, ζητώντας τη #Διαγραφη_Δριτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ.



Πάντως, μετά τον σάλο, ο Θοδωρής Δρίτσας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει τα εξής:

«Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες»

Δείτε μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά tweets:
























protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news