facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Προκαλεί ξανά ο Πολάκης: «Βοθροκάναλα (sic), εδώ είμαστε»

Νέα επίθεση εναντίον των ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, μέσω από τον λογαριασμό του στο Facebook, με αφορμή τα ρεπορτάζ σχετικά με την «μερική αναδίπλωση» του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή που εξετάζει τις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ρίξει τους τόνους και να μην παραστούν στην επιτροπή ο Παύλος Πολάκης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Αντίθετα, παρουσιάστηκε μόνο ο Σπύρος Λάππας, ως εκπρόσωπος του κόμματος, ζητώντας από το προεδρείο της Επιτροπής να συζητηθεί το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για την αναίρεση της απόφασης εξαίρεσης των δύο βουλευτών, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα μέλη και μάρτυρες, αλλά και τα αιτήματα εξαίρεσης βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που υπέβαλε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Η κίνηση αυτή που αποτελεί ένα βήμα του ΣΥΡΙΖΑ προς την λύση του αδιεξόδου απασχόλησαν όπως ήταν φυσικό τα ΜΜΕ, κάτι που ωστόσο φαίνεται να ενόχλησε τον Παύλο Πολάκη που δεν φαίνεται να συμφωνεί με τον τρόπο που παρουσιάστηκε.

Με το γνωστό του στυλ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προς βοθροκάναλα και βοθροσάιτ ΕΝΤΑΥΘΑ: Μην κάνετε τους πόθους σας «ρεπορτάζ» για να καλύψετε την αντισυνταγματική και παράνομη «απόφαση» εξαίρεσης μας !!
Μέσα στην προανακριτική αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Σπύρος Λάππας από εμάς.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ …..»

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news