facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Πότε θα ανοίξει και ξαναεκπέμψει το MEGA

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Alter Ego πέρασαν το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου 2019 το σήμα και η ταινιοθήκη του MEGA, ένα ισχυρό brand με αμέτρητες ταινίες που θεωρείται ένα από πιο δυνατά περιουσιακά στοιχεία στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά.

Πρόκειται για ένα ακόμη σπουδαίο deal για τον ισχυρό επιχειρηματία, ο οποίος κατέβαλε το ποσό των 34 εκατ. ευρώ, κερδίζοντας τους άλλους επιχειρηματίες που είχαν συνασπιστεί απέναντί του, με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται σε έναν από τους ισχυρότερους «παίκτες» στον χώρο των media..

Σύμφωνα με πληροφορίες στα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη –που πρόσφατα απέκτησε άδεια εκπομπής εθνικής εμβέλειας- είναι να μετονομάσει τον τηλεοπτικό σταθμό One που ήδη διαθέτει σε MEGA, ή το όνομα αυτό να συνδυαστεί με κάποιο άλλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να ξεκινήσει εκπομπές στις 20/11/2019, ημερομηνία που θα συμπίπτει με τα τριακοστά γενέθλια από την ιστορική πρώτη εκπομπή του Μega στις 20/11/1989.

Ήταν 3 το μεσημέρι της 20ης Νοέμβρη του 1989 όταν ξαφνικά το βαρετό ζάπινγκ των δύο-τριών υπαρχόντων καναλιών διέκοψε ένα τρισδιάστατο σήμα με μουσική, με λαμπερά (για την εποχή) γραφικά σε έντονα χρώματα να βολτάρουν σε έναν ουρανό με σύννεφα. Αυτή θα ήταν και η ταυτότητα του καναλιού για τα επόμενα χρόνια.



Το μήλον της Έριδος μεταξύ των καναλαρχών

Η περίφημη ταινιοθήκη περιλαμβάνει πολλές εκατοντάδες παραγωγές. Από ιδρύσεως του καναλιού, η ομάδα προγράμματος είχε επενδύσει στην παραγωγή σειρών και γι’ αυτό πέτυχε υψηλή τηλεθέαση. Έχοντας την καλύτερη ομάδα στη μυθοπλασία σε επίπεδο σεναρίων, σκηνοθεσίας και παραγωγής, αλλά με δυνατό καστ, οι περισσότερες σειρές πετύχαιναν υψηλή τηλεθέαση ακόμη και στην εικοστή επανάληψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, τα πιο επιτυχημένα σίριαλ προβλήθηκαν από τη συχνότητα του MEGA. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη και ενδεικτικά θα μπορούσαν να αναφερθούν αυτά τα οποία άφησαν τα πιο ισχυρά ίχνη στην πορεία της ιδιωτικής τηλεόρασης: «Απαράδεκτοι», «Αναστασία», «Ντόλτσε Βίτα», «Ψίθυροι καρδιάς», «Δύο ξένοι», «Είσαι το ταίρι μου», «Κλείσε τα μάτια», «Στο παρά πέντε», «50 – 50», «Το Νησί», «Ευτυχισμένοι μαζί», «Λόγω τιμής», «Το ρετιρέ», «Οι Τρεις Χάριτες», «Το δις εξαμαρτείν», «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς», «Περί ανέμων και υδάτων», «Σαββατογεννημένες», «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Η πολυκατοικία», «Δέκα λεπτά κήρυγμα», «Χάι Ροκ», «Αέρινες σιωπές», «Λαβ Σόρρυ», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Κάτω Παρτάλι», «Η Αίθουσα του Θρόνου», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Εμείς κι εμείς», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Οι Αυθαίρετοι», «Το σημάδι του έρωτα», «Λένη», «Γυναίκες», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Οι φρουροί της Αχαΐας», «Αφρικα», «Η ζωή μας μια βόλτα», «Να με προσέχεις», «Κλείσε τα μάτια», «Βέρα στο δεξί», «Οι μικρομεσαίοι», «Μάνα είναι μόνο μία», «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news