facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Πέτσας: Αλλάζει το καθεστώς στις πορείες – Δεν τίθεται θέμα μονιμότητας στο Δημόσιο

Την αλλαγή του καθεστώτος που ισχύει για τις πορείες προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επισημαίνοντας πως αποσκοπεί να οριοθετηθεί ο χώρος που θα πραγματοποιούνται, ώστε οι διαδηλωτές να διαμαρτύρονται χωρίς να δημιουργούν προβλήματα και ταλαιπωρία. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο.

Μιλώντας στον Ant1 ο κ. Πέτσας επισήμανε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να μην προκαλούνται προβλήματα στους καταστηματάρχες και ταλαιπωρία στους πολίτες, ενώ ερωτηθείς για την υπό εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης του υπό κατάληψη κτιρίου δίπλα στην ΑΣΟΕΕ, σήμερα από τις Αστυνομικές Αρχές, ο Στέλιος Πέτσας σχολίασε ότι αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου των αρχών και προανήγγειλε κι άλλες τέτοιες επιχειρήσεις στο μέλλον.

Αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΗ και τα περί κατάργησης της μονιμότητας, ο κ. Πέτσας επισήμανε πως δεν τίθεται θέμα κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο και συμπλήρωσε πως η επιχείρηση βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ότι με το νέο πλάνο θα σταθεί ξανά στα πόδια της και θα γίνει σημαντικός παίκτης στην αγορά ενέργειας.

Για το μεταναστευτικό γενικότερα, ο κ. Πέτσας τόνισε πως η Κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου και το επόμενο διάστημα 1.000 μετανάστες θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα. Παράλληλα εντείνει τις περιπολίες στο Αιγαίο και επιταχύνει τις διαδικασίες ασύλου.

Τέλος, ο ίδιος επανέλαβε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσε τις δηλώσεις του για το μεταναστευτικό και όσον αφορά στην εξαίρεση Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Παύλου Πολάκη από την προανακριτική για τη Novartis, τόνισε ότι «δεν θέλουμε να τους φιμώσουμε, για αυτό άλλωστε έχουν κληθεί ως μάρτυρες».

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news