facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Εκτός κομματικής γραμμής ο Παπαχριστόπουλος: «Δικαιώνει» Χρυσοχοΐδη, «άδειασε» Τσίπρα!

Τη δική του γραμμή χάραξε για μια ακόμα φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, εκφράζοντας τις δικές του θέσεις για τα ζητήματα ασφάλειας και την πορεία για το Πολυτεχνείο, που έρχονται σε αντίθεση ακόμα και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ραδιόφωνο status της Θεσσαλονίκης, δικαίωσε εν μέρη τις κινήσεις της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ασκώντας ταυτόχρονα κριτική για την απόδοση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα στο συγκεκριμένο τομέα. «Αυτά που έκανε ο Χρυσοχοΐδης, έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει πολλά περισσότερα, και δεν τα κάναμε».

«Έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς αυτά. Παρά το ότι έγιναν αγριότητες σε επίπεδο ατομικό. Μπήκαν στα δικαστήρια και τους βαράγανε».

Ωστόσο, μεγαλύτερη αίσθηση έκανε το «άδειασμα» στην επίσημη γραμμή του κόμματος για την πορεία για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα, όπως αυτή την εξέφρασε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστηρίξει πως η πορεία ήταν η πρώτη αντικυβερνητική διαδήλωση, προκαλώντας πολλά αρνητικά κυρίως σχόλια.

«Η πορεία δεν ήταν αντικυβερνητική, αλλά είχε σκοπό να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου», ανέφερε ξεκάθαρα από την πλευρά του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news