facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ποσειδώνος Δευτέρα-Τρίτη

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος προγραμματίστηκε για το ερχόμενο διήμερο.
Ειδικότερα, οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη, 4 και 5 Νοεμβρίου:
  • Κατά τις ώρες 09.30 έως 15.30 και από 17.30 έως 23.00, στη δεξιά λωρίδα, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγ. Αλεξάνδρου, στην περιοχή του δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, Λόγω εργασιών κατασκευής δικτύου οπτικών ινών. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα γίνεται από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.
  • Κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00 και από 22.00 έως 23.59, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αλίμου έως το ύψος της συμβολής της με την κεντρική είσοδο του παλαιού Αερολιμένα Ελληνικού, στους δήμους Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης, εναλλάξ ανά λωρίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος.
Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news