facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου–Πατρών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στους κόμβους Καλαβρύτων, Ξυλοκάστρου και Επιδαύρου, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, έως και τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, η είσοδος προς Πάτρα θα είναι αποκλεισμένη στον κόμβο Καλαβρύτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για όλο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα θα εξυπηρετείται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, του τοπικού δικτύου της περιοχής και του κόμβου Ανατολικού Αιγίου.

Επίσης, από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, μέχρι τις 19:00 το βράδυ της Τρίτης 19 Νοεμβρίου, θα είναι κλειστή στον κόμβο Ξυλοκάστρου η είσοδος προς Πάτρα και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τους κόμβους Κιάτου και Δερβενίου και της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών.

Ακόμη, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, έως τις 06:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Νοεμβρίου, θα είναι κλειστές στον κόμβο Επιδαύρου η έξοδος από Πάτρα και η είσοδος προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των κόμβων Λουτρακίου και Αρχαίας Κορίνθου.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news