facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΑΣΥ: Η απάντησή της γιατί τέσσερις μήνες δεν έχει φτιαχτεί η ιστοσελίδα της

Διευκρινίσεις για το ρεπορτάζ του protothema.gr που αφορούσε την κατασκευή ιστοσελίδας της ΣΤΑΣΥ θέλησε να δώσει ο Οργανισμός, ο οποίος τρεις ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ανέθεσε στην εταιρεία του κ. Νίκου Βασιλάκου εταιρεία την αναδιάρθρωση, αναβάθμιση και εμπλουτισμό του περιεχομένου της ιστοσελίδας της ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

Όπως ενημέρωσε το protothema.gr ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Οργανισμού, πράγματι τέσσερις μήνες δεν έχει γίνει τίποτε και αυτό γιατί στο χρονικό διάστημα από την έναρξη της ανάθεσης η εταιρεία του κ. Βασιλάκου είχε καταθέσει τρεις προτάσεις οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές από την αρμόδια επιτροπή του Οργανισμού.

Οι τρεις προτάσεις για τη νέα ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ ΑΕ δεν ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις του Οργανισμού και για το λόγο αυτό αναμένουν νέες προτάσεις. Όπως τονίστηκε ακόμη δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ από το ποσό των 12000 ευρώ που έχει εγκριθεί ως δαπάνη για το έργο, ενώ εάν και οι νέες προτάσεις δεν ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της επιτροπής είναι πολύ πιθανόν να γίνει νέος διαγωνισμός για την ανάθεση σε άλλη εταιρεία.

Όσον αφορά το έργο για την προβολή και διαφήμιση του οργανισμού μέσω της δημιουργίας social media της ΣΤΑΣΥ ο ανάδοχος «έκλεισε» μόλις χθες και τις επόμενες ώρες αναμένεται να δημοσιευτεί και στη Διαύγεια όπως εξήγησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news