facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ανθήλη: «Έχουμε γίνει Σικάγο...», λένε οι κάτοικοι - ΒΙΝΤΕΟ

Την άμεση απομάκρυνση των παραβατικών ρομά ζητούν οι κάτοικοι της Ανθήλης, που προχωρούν σε Γενική Συνέλευση με την επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της κοινότητας το πρωί της Τρίτης από νεαρό ρομά.
«18 ολόκληρα χρόνια ζητάμε από το υγειονομικό να δώσει λύση στο πρόβλημα με τα λύματα και τις ακαθαρσίες των ρομά και δεν έχει γίνει τίποτα...», λέει μια από τις κάτοικους της Ανθήλης.
«Τρέχουν μεθυσμένοι με υπερβολική ταχύτητα μέσα στους δρόμους. Θα σκοτώσουν κάποιο παιδάκι με ποδήλατο.... Μας απειλούν ότι θα μας κάψουν... Κάθε μέρα μπαίνουν σε σπίτια και κλέβουν, δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση....», λένε κάποιοι άλλοι μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport.
«Δεν υπολογίζουν κανένα και τίποτα. Οι ρευματοκλοπές συνεχίζονται.. Δεν έχουμε πρόβλημα με τους νόμιμους, έχουμε με τους παραβατικούς που είναι λίγοι και συγκεκριμένοι. Πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα....».
«Έβριζε, έφτυνε και χτυπούσε τον πρόεδρο της κοινότητας, ενώ του έριξε κάτω και το μηχανάκι....καθημερινά έχουμε φασαρίες. Έχουμε γίνει Σικάγο εδώ...θέλουμε λύση άμεσα δεν πάει άλλο....», τονίζουν οι κάτοικοι, ενώ όπως μας κατήγγειλαν πυροβολούν με αεροβόλα και τα σκυλιά.
Δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:
Η επίθεση στον πρόεδρο
Από την ψύχραιμη αντίδραση του προέδρου της κοινότητας αποφεύχθηκαν τα επεισόδια χθες στην Ανθήλη.
Ο κ. Πέτρος Φούντας δέχθηκε την επίθεση από νεαρό ρομά, ο οποίος μπροστά σε άλλους συγχωριανούς άρχισε να τον βρίζει χυδαία, να τον φτύνει, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε, με "κουτουλιά" και γροθιά, ρίχνοντας κάτω και το μηχανάκι.
Παρά την απρόκλητη επίθεση ο πρόεδρος αντέδρασε ψύχραιμα και έτσι αποφεύχθηκε "θερμό επεισόδιο" με απρόβλεπτες συνέπειες.
Τι είπε ο ίδιος χθες μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport.
lamiareport

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news