facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Ετοίμαζαν «χτύπημα» σε αστυνομικό στόχο

Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα σε αστυνομικό στόχο ετοίμαζε η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» μέλη της τα οποία συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική ύστερα από μεγάλη επιχείρηση στην Αττική, που ξεκίνησε την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» θα αναβάθμιζε τα χτυπήματά της και εκτός από το καλάσνικοφ, που είναι το όπλο – «ταυτότητα» της οργάνωσης, θα χτυπούσε και με εκρηκτικό μηχανισμό.

Αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ενώ η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» χτυπά πάντα με καλάσνικοφ, στη γιάφκα της βρέθηκαν και υλικά παρασκευής βομβών. Την ίδια ώρα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στικάκια και κινητά τηλέφωνα γίνονται φύλλο και φτερό. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσα στο σκληρό δίσκο που βρέθηκε στη γιάφκα υπάρχει και προκήρυξη.

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι μέσα στη γιάφκα εντοπίστηκαν φάρος περιπολικού, πλαστές πινακίδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Στον εισαγγελέα με ύβρεις οι δυο συλληφθέντες

Με βρισιές και κλωτσιές στην Ευελπίδων οι δυο από τους συλληφθέντες για την Επαναστατική Αυτοάμυνα. Συνελήφθησαν μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής. Ληστεία στο Χολαργό όπου ο ένας δράστης πυροβόλησε τον άλλο ήταν η αρχή για να… ξετυλιχτεί το κουβάρι. Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στη δεύτερη γιάφκα της οργάνωσης στο Χολαργό. Είχαν μεταφερθεί από σπίτι στην Κυψέλη. Προετοιμασία για «μεγάλο» χτύπημα δείχνει το οπλοστάσιο που βρέθηκε.

Με αλεξίσφαιρα και τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, οι δυο από τους τρεις συλληφθέντες μετά τη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με στόχο την τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, μεταφέρθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στον εισαγγελέα.

Μόλις είδε τα τηλεοπτικά συνεργεία ο ένας από τους δυο συλληφθέντες άρχισε να βρίζει και μπαίνοντας στα δικαστήρια, κλώτσησε την πόρτα. «Μπινέδες, γ@@ω την Πα@@@@α σας, γα@@ το σπίτι σας, που@@@@ς», φώναζε την ώρα που αστυνομικοί τον μετέφεραν στο γραφείο του εισαγγελέα.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news