facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ -Δημοτικότητα υπουργών (πίνακες)

Προβάδισμα 17,5 μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Αpinion Poοll.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ διατηρεί και αυξάνει το εκλογικό της ποσοστό στο 40,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στο 23%.
Χαμηλά βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ (5,3%), το ΚΚΕ βρίσκεται στο  5%, ενώ ελαφρά ενισχυμένη εμφανίζεται η Ελληνική Λύση (4,5%), πιθανόν εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση στο προσφυγικό μεταναστευτικό, Τέλος η ΜΕΡΑ 25 καταγράφει ποσοστό 3%.
Το 63.2% δηλώνει ικανοποιημένο από τις παρεμβάσεις και τη συνολική παρουσία του Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο το 49,9% θεωρεί πιο ικανό για Πρωθυπουργό έναντι μόλις 16.8% που προτιμά τον Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με την έρευνα το 60.2% θεωρεί δηλώνει ικανοποιημένο από τον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις η Κυβέρνηση, ενώ με την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί μόλις το 21.8%.
Το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση παραμένει στο μεταναστευτικό – προσφυγικό, με το ποσοστό που δηλώνει ικανοποίηση να φτάνει μόλις στο 27.4%, ενώ το 69,2% εκφράζει αρνητική άποψη.
Οι αξιολογήσεις των υπουργών
Οι πρώτοι υπουργοί ως προς την ικανοποίηση από το έργο και την εικόνα τους είναι κατά σειρά ο Νίκος Δένδιας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Κωστής Χατζηδάκης. Ακολουθούν ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Χρήστος Σταικούρας. Τη δεκάδα συμπληρώνουν ο Γιάννης Βρούτσης, η Νίκη Κεραμέως, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Γιώργος Γεραπετρίτης.
aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news