facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Σάμος: Δήμαρχος και δημοτικό συμβούλιο απειλούν με παραίτηση

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος και το δημοτικό συμβούλιο, απειλούν με παραίτηση, αντιδρώντας στη δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης μεταναστών και προσφύγων στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ο κ. Στάντζος θα στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό για την πρόθεση του να παραιτηθεί, στην περίπτωση που δρολογηθεί η δημιουργία κλειστής δομής για τους μετανάστες στη Σάμο.
SAMOSTIMES

Σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού Συβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Στάντζος ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί η δημοτική αρχή και οι πολίτες του νησιού την δημιουργία μιας δομής που θα φιλοξενεί 5.000 και πλέον ανθρώπινες ψυχές.
«Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής ενός νησιού σε ανοιχτή φυλακή. Σταθείτε δίπλα μου. Ο κόσμος με έβγαλε δήμαρχο και θα με ρίξει το σύστημα. Νιώθω περήφανος που επί 2 ½ μήνες υπηρέτησα ως δήμαρχος», ανέφερε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.
«Παραιτούμαστε και εμείς αν παραιτηθεί ο δήμαρχος. Και η δική μας παραίτηση είναι δεδομένη», ανέφερε από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Κατρακάζος, στάση την οποία επικρότησαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι από άλλες παρατάξεις.
naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news