facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Καμμένος: Στον Άρειο Πάγο κατά της απόφασης για το «Λιντσάρετε τον Πάχτα»

Την καταδίκη του Πάνου Καμμένου για τη φράση του «Λιντσάρετε τον Πάχτα» σχολιάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά την καταδίκη του πρώην υπουργού από τα δικαστήρια Πειραιά. 

Ο κ. Καμμένος, αναφέρει η ανακοίνωση, θα προσφύγει κατά της απόφασης στον Άρειο Πάγο. Αιχμές αφήνουν οι ΑΝΕΛ και κατά του κ. Πάχτα, ρωτώντας εάν «ελέγχεται ο κ. Πάχτας από την Εισαγγελία Διαφθοράς Θεσσαλονίκης για "δωρεές" που έλαβε από την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, ύψους 11.660.000 ευρώ». 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος απαλλάχθηκε ομόφωνα, τελεσίδικα και αμετάκλητα από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τα ψευδή αδικήματα που προσπάθησε να του προσάψει ο κ. Πάχτας.

Παρ' όλα αυτά ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη προσέφυγε περιέργως στα αστικά δικαστήρια του Πειραιά, ενώ το αναμενόμενο θα ήταν να προσφύγει σε αυτά της Θεσσαλονίκης. Πέτυχε έτσι σκανδαλωδώς την έκδοση μιας απόφασης, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αμετάκλητες παραδοχές του ποινικού δικαστηρίου το οποίο τον απάλλαξε αμετάκλητα και πανηγυρικά. Γι’ αυτή την απόφαση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προσφεύγει ήδη στον Άρειο Πάγο.

Ερωτάται ο λαλίστατος κ. Πάχτας, που κάνει λόγο για δικαστική νίκη του στα αστικά δικαστήρια του Πειραιά (!!!) αν κατόπιν πορίσματος ορκωτών ελεγκτών ελέγχεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς Θεσσαλονίκης για «δωρεές» που έλαβε από την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, ύψους 11.660.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν απαντήσει ή απαντήσει ψευδώς στο ερώτημα, επιφυλασσόμαστε να αναρτήσουμε τη βεβαίωση από την Εισαγγελία Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, καθώς και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, προκειμένου να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος τον εκπροσωπούσε ως δήμαρχος.

Θα περιμένουμε έως τα Θεοφάνεια στον Πειραιά (!!!) όπου ο κ. Πάχτας αισθάνεται προφανώς πιο προστατευμένος από τον λαό της Χαλκιδικής και τη Δικαιοσύνη.


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news