facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Κόρινθος: Έκρυβαν σε σπίτι 560 κιλά κάνναβης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Κορίνθου πέντε άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 29, 35, 36 και 37 ετών και έναν 16χρονο ημεδαπό.

Αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση είχε ο 36χρονος ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την ανεύρεση των ναρκωτικών ουσιών, την μεταφορά και την προμήθεια με αυτές των διακινητών της Αττικής και της Κορίνθου. 

Τα υπόλοιπα μέλη ήταν υπεύθυνα για την φύλαξη, την τυποποίηση και τη διακίνηση των ποσοτήτων της ακατέργαστης κάνναβης ενώ ο ανήλικος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου στις οικίες που αποκρύπτονταν τα ναρκωτικά.


19112019kanabi001
19112019kanabi002


Έπειτα από έρευνες σε όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος και ακινητοποιήθηκε στο Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας και σε οικία στην Αρχαία Κόρινθο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

- ακατέργαστη κάνναβη βάρους 560 κιλών και 620 γραμμαρίων,
- το χρηματικό ποσό των 4.610 ευρώ,
- τρία αυτοκίνητα, και
- εννέα κινητά τηλέφωνα

Περαιτέρω, το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση των κατασχεμένων ποσοτήτων ναρκωτικών εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις -840.000- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news