facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Μεταναστευτικό: Προθεσμία 10 ημερών στις ΜΚΟ για να καταγραφούν στο μητρώο

Προθεσμία 10 εργάσιμων ημερών δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που ασχολούνται με το μεταναστευτικό/προσφυγικό προκειμένου να καταθέσουν αίτηση για την καταγραφή τους στο σχετικό μητρώο.

Το υπουργείο καλεί τους εκπροσώπους των ΜΚΟ που δεν έχουν καταθέσει ακόμα αίτηση να σπεύσουν στο αρμόδιο τμήμα, συμπεριλαμβάνοντας στην αίτηση τους και και τα παραστατικά που προβλέπονται,προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών η διαδικασία καταγραφής τους.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τις εκατοντάδες ΜΚΟ που εμπλέκονται στη διαχείριση του προσφυγικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπ .Προστασίας του Πολίτη:

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης στο ήδη υπάρχον μητρώο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, των οποίων πεδίο δράσης είναι το μεταναστευτικό/προσφυγικό , όπως αυτό περιγράφεται στο καταστατικό τους, παρακαλούνται οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 (δέκα) εργασίμων ημερών, από της δημοσιεύσεως του παρόντος, να καταθέσουν την αίτησή τους, με τα εκ του νόμου προβλεπόμενα νομιμοποιητικά και συνοδευτικά έγγραφα, στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου
Τμήμα Μητρώου Μ.Κ.Ο
Ευαγγελιστρίας 2 Αθήνα

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news