facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Δήμαρχος Θάσου στον ΘΕΜΑ 104,6: Μεγάλες ζημιές σε δρόμους, γέφυρες, επιχειρήσεις από την κακοκαιρία

Τις εκτεταμένες ζημιές που σημειώθηκαν στο νησί του λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας περιέγραψε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Γούλα και Ελένη Γκρήγκοβιτς o δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης. «Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε γιατί από τη Δευτέρα αναμένεται ένα νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριακίδης.

«Η νύχτα πέρασε ομαλά, σήμερα από το πρωί έχει αρχίσει ξανά να βρέχει. Πριν λίγο υποδεχθήκαμε τα μηχανήματα του στρατού που θα διανεμηθούν στις πληγείσες περιοχές. Έγινε μία σύσκεψη στο δημαρχείο και κατανείμαμε σε τρία κλιμάκια τις μονάδες του στρατού και βρίσκονται καθ' οδόν στις πληγείσες περιοχές», σημείωσε ο δήμαρχος Θάσου. 


Όπως τόνισε, ο δήμος προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για τη θωράκιση της περιοχής γιατί από τη Δευτέρα αναμένεται ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. «Προσπαθούμε με τον στρατό και με τα δικά μας μηχανήματα να κάνουμε κάποιες εργασίες ώστε αν το κύμα αυτό έρθει στη Θάσο να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε».

Αναφορικά με τις «πληγές» της χθεσινής κακοκαιρίας είπε: «Υπάρχουν υπόγεια πλημμυρισμένα και επιχειρήσεις όπου έχουν σημειωθεί εκτεταμένες ζημιές». Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, μεγάλες ζημιές υπάρχουν και στο οδικό δίκτυο, στους αγροτικούς δρόμους, σε γέφυρες, στο δίκτυο της ύδρευσης–άρδευσης και αποχέτευσης.



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news