facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Γερουλάνος στον «Θέμα 104,6»: «Eρμαφρόδιτο το συνέδριο, γίνεται μόνο για να επιμηκυνθεί η θητεία της κυρίας Γεννηματά»

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Μακρυγιάννη και αναφερόμενος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως θα πάει να καταθέσει τη γνώμη των ανθρώπων που λένε ότι αυτό που γίνεται είναι λάθος, το σχήμα είναι ερμαφρόδιτο, όπως το χαρακτήρισε, αναγνωρίζοντας την πιθανότητα διαγραφής.

«Αυτή τη στιγμή ο χώρος μας χρειάζεται ένα ένα δημοκρατικό συνέδριο, ανοιχτό, με σοβαρό προσυνεδριακό διάλογο, με χρόνο να κάνει διάλογο μέσα στο συνέδριο, και βεβαίως με κείμενα που ουσιαστικά αντιμετωπίζουν τρία θέματα: τη στρατηγική της παράταξης, του κόμματος, τις θέσεις και τις προτάσεις που φέρνει στην ελληνική κοινωνία και το καταστατικό και, όπως καταλαβαίνετε, κανένα από τα τρία δεν γίνεται σε αυτό το συνέδριο. Είναι ένα συνέδριο που στόχο έχει μόνο την επιμήκυνση της θητείας της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όσο είναι και πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ».

Πρόσθεσε δε ότι δεν τον φοβίζουν οι ενδεχόμενες κυρώσεις, γιατί οι διαγραφές δείχνουν αδυναμία από την πλευρά της ηγεσίας αφού αφενός δεν δημιουργούνται οι δημοκρατικές διαδικασίες, δεν πείθεται ο αντίπαλος και «μετά έρχεσαι και λες ότι εγώ θέλω να μείνω με αυτούς που συμφωνούν μαζί μου, διαγράφεις τον έναν, διαγράφεις τον άλλον, στο τέλος μένουν αυτοί που έχουν πείσει τους εαυτούς τους ότι τα πάνε καλά, μα δεν τα πάνε καλά όμως» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος. 



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news