facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Αντιδράσεις από τη δήλωση του Αδ. Γεωρδιάδη για τη Novartis

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτικό σταθμό της Ελβετίας για τη φαρμακευτική εταιρεία Novartis και το ομώνυμο σκάνδαλο.

«Εταιρείες, όπως η Novartis, μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς, αλλά σώζουν ζωές» φέρεται να ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει με νόημα, ότι «νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis».

«Ο λαλίστατος υπουργός της Ν.Δ. όμως είχε και αλλά να δώσει. Αποφάσισε να λύσει οριστικά τον γρίφο γύρω από το σκάνδαλο Novartis. Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε χωρίς ντροπή επί λέξει: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές"» σπεύδει να προσθέσει.

Και καταλήγει: «Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοι πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis».

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος επέλεξε να δώσει στη δημοσιότητα το απομαγνητοφωνημένο κείμενο των δηλώσεων του.

«Κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του, σε ανάρτησή του στο Twitter.


naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news