facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Οργισμένες διαδηλώσεις Κούρδων: Έκαψαν τουρκικές σημαίες, ποδοπάτησαν φωτογραφίες του Ερντογάν

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε η Τουρκία την Τέταρτη στην περιοχή της βορειοανατολικής Συρίας πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη δεκάδες Κούρδοι που είχαν συγκεντρωθούν το απόγευμα στην Καμάρα.

Oι διαδηλωτές κρατούν σημαίες του Κουρδιστάν, φωτογραφίες παιδιών που τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς και πανό με μηνύματα κατά του Ερντογάν και της στρατιωτικής εισβολής.

Κούρδοι, όλων των ηλικιών, από την Τουρκία, το Ιράν, το Ιράκ και τη Ροζάβα (Συρία) ζητούν να φύγει ο τουρκικός στρατός από την περιοχή της Συρίας και να σταματήσει η αιματοχυσία.  

Όταν έφτασαν στην Καμάρα, έκαψαν μια σημαία της Τουρκίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού.

Οι Κούρδοι που πραγματοποίησαν στους κεντρικούς δρόμους ενάντια στη στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε η Τουρκία την Τέταρτη στην περιοχή της βορειοανατολικής Συρίας έκαψαν και τη φωτογραφία του Ερντογάν πάνω στην οποία έγραψαν δικτάτορας.

Συγκεκριμένα σταμάτησαν έξω από το Αμερικανικό προξενείο, και αφού φώναξαν συνθήματα κατά του Ερντογάν, έκαψαν και ποδοπάτησαν τη φωτογραφία του.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr: 



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα Κούρδοι  στο κέντρο της Αθήνας

Οι Κούρδοι διαήλωσαν για την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης» στη Συρία.

Κρατώντας πανό, σημαίες του YPG, καθώς και φωτογραφίες του Οτσαλάν και νεκρών συμπατριωτών τους, περισσότεροι από 1.000 Κούρδοι διαμαρτυρήθηκαν για την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία.





kurs-1
kurs-2
kurs-3
kurs-4
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news