facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του ΧΥΤΥ Γραμματικού. Κοινή πλεύση Πατούλη-Δούρου

Να προχωρήσει σε δοκιμαστική λειτουργία της εγκατάστασης ΧΥΤΥ Γραμματικού αποφάσισε κατά πλειοψηφία, ύστερα από πολύωρη συζήτηση, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Επρόκειτο για θέμα που δημιούργησε εντάσεις αλλά και που έφερε σε κοινή… πλεύση τους Γιώργο Πατούλη και Ρένα Δούρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Πατούλης, δε θα επιτρέψει σε κανέναν να μετατρέψει σε νέα «Φυλή» το Γραμματικό και ο χώρος θα λειτουργήσει για την υποδοχή αδρανών υλικών από ανακυκλώσιμα της περιοχής, προκειμένου να αποφευχθεί η απένταξη του από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Επίσης, ανέφερε ότι δε θα επιβαρυνθούν οι πολίτες με το ποσό των περίπου 20 εκατ. ευρώ, τα οποία σε περίπτωση μη δοκιμαστικής λειτουργίας της εγκατάστασης, η Ελλάδα ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει στην Ε.Ε.

Η πρόταση για την έναρξη της δοκιμαστικής λειτουργίας του ΧΥΤΥ Γραμματικού υπερψηφίστηκε από την Παράταξη της Νέας Αρχής για την Αττική του Γ. Πατούλη και την Παράταξη Δύναμης Ζωής με επικεφαλής την κ. Ρ. Δούρου. Κατά ψήφισε η παράταξη Δημιουργία Ξανά του κ. Θ. Τζήμερου, η Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής του Γ. Δημητρίου, ενώ από την ψηφοφορία απείχαν οι παρατάξεις Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση του κ. Γ. Σγουρού, Λαϊκή Συσπείρωση Γ. Πρωτούλη, Ανυπότακτη Αττική της Μ. Τσίχλη και Αντικαπιταλιστική Αρχή Ανατροπή στην Αττική του Κ. Τουλγαρίδη.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news