facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Τραγωδία στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας: Νεκροί η μάνα και ο αδερφός του Τάκη Μαυρίκου

Στην μητέρα και τον αδερφό του δημοσιογράφου και εκδότη Τάκη Μαυρίκου ανήκουν οι δύο σοροί που ανασύρθηκαν το απόγευμα από την περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Τα δύο άτομα επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα.
Οι σοροί που ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά.

Το αυτοκίνητο είχε βυθιστεί σε βάθος 32 μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος ήταν η γυναίκα, ενώ μέσα σε αυτό επέβαινε και ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος κατάφερε να σωθεί.

Μαρτυρίες, επίσης, αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (σσ. απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα.

Μιλώντας σε ελληνικά μέσα, ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Κούγιας είπε πως μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Τάκη Μαυρίκου, η οικογένεια κατέρρευσε με τη μητέρα και το γιο του εκδότη να μετακομίζουν σε "μια τρώγλη", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στη Δραπετσώνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας είναι από τα επικρατέστερα σενάρια, καθώς είχαν πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ ο άνδρας είχε και βαριά ψυχασθένεια εκ γενετής.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news