facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Μικρή σε κόσμο, μεγάλη σε παλμό η συγκέντρωση στο ΧΥΤΑ Φυλής από σωματεία, φορείς και μαθητές

Με συνθήματα όπως «Η ανάπτυξή τους τσακίζει το λαό. Φτώχεια, ανεργία και σκουπιδαριό» και «Δυτική Αθήνα, Θριάσιο, Φυλή, να κλείσει τώρα η χωματερή», σωματεία και φορείς από τη Δυτική Αθήνα και τη Δυτική Αττική, προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης σε αποκλεισμό της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ύψος του ΧΥΤΑ Φυλής.

Στη συγκέντρωση πήραν μέρος η ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων, μαθητές από το 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, το 2ο Γυμνάσιο, το 4ο και το 2ο Λύκειο Φυλής, γονείς και μαθητές από το 10ο Δημοτικό σχολείο καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκιμμιωτών Αθήνας.

Οι διοργανωτές τόνισαν ότι η ώρα της αντίδρασης και του συντονισμού του αγώνα, καθώς προγραμματίζεται η παραμονή της χωματερής στην περιοχή, τουλάχιστον για 10 χρόνια.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Φυλής, η Ζωή Μανιά τόνισε πως οι μαθητές κινητοποιήθηκαν, «ενάντια σε αυτούς που με ψέματα, απειλές και συκοφαντίες προσπάθησαν να σταματήσουν τον αγώνα μας, λέγοντάς μας ότι οι καταλήψεις δεν έχουν νόημα, ότι οι αγώνες μας δεν έχουν αποτέλεσμα, ότι είμαστε πολύ μικροί για να παλέψουμε για αυτά τα προβλήματα».

ΧΥΤΑ Φυλής, συγκέντρωση

ΧΥΤΑ Φυλής, συγκέντρωση

ΧΥΤΑ Φυλής, συγκέντρωση

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news