facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αττική την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές των Δήμων Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αθηναίων και Καισαριανής θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, λόγω διεξαγωγής Λαϊκού Αγώνα Δρόμου με την επωνυμία «Αθήνα Ελεύθερη».
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί:
- Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 8:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι κατά μήκος του οδικού δικτύου της διαδρομής του εν λόγω Αγώνα:
Φλουτζή, Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, Ιερά Οδός, Πειραιώς, Ερμού, Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λεωφ. Βασ. Σοφίας, Λεωφ. Βασ. Όλγας, Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου, Γρηγορίου Θεολόγου, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, Πανιωνίου, Πέλοπος, Σκοπευτήριο Καισαριανής.
- Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 6:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι στο εξής οδικό δίκτυο του Δήμου Καισαριανής:
  • Πανιωνίου, στα τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως και της οδού Πέλοπος.
  • Εθνικής Αντίστασης , στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λυδίας και Αναξαγόρα
  • Πέλοπος, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πανιωνίου και Ξυπέτης.
Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.
news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news