facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Επιστολή της ΕΓΕ Αχαρνών προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Επιστολή «διαμαρτυρίας» στην οποία εκφράζουν την ανησυχία και τον προβληματισμός τους για το υψηλό επίπεδο εγκληματικότητας και παραβατικότητας στις Αχαρνές απέστειλαν τα μέλη του παραρτήματος Αχαρνών της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

«Είματε στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρουμε ότι ζώντας σε μια πόλη με το υψηλότερο επίπεδο εγκληματικότητας και παραβατικότητας, σε πανελλαδικό επίπεδο, διαπιστώνουμε ότι επεκτείνονται από τα γνωστά «γκέτα» (ΑΥΛΙΖΑ, ΑΓ. ΣΩΤΗΡΑ, ΚΑΠΟΤΑ κ.ά) και σ’ άλλες περιοχές του Δήμου και να κυριαρχεί η ατιμωρησία, ο φόβος και η ανασφάλεια, με συνέπειες οδυνηρές για τους κατοίκους της.

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της πόλης μας και οι προτάσεις που υποβάλλονται από τους φορείς της πόλης μας φαίνεται να έχουν πέσει στο κενό αφού η πολιτεία κωφεύει και μέχρι σήμερα προσφέροντας μόνο υποσχέσεις και βλέπουμε να λαμβάνονται περιστασιακά μέτρα, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα.

Η πληρότητα σε προσωπικό και μέσα της Αστυνομίας και της Ασφάλειας Αχαρνών, η αύξηση της αστυνόμευσης της περιοχής και η εγκατάστασή τους στο εγκαταλελειμένο σχολικό κτίριο της Αυλίζας, πιστεύουμε ότι θα συμβάλουν ουσιαστικά στην καταστολή της παραβατικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών που συνεχίζεται απροκάλυπτα.

Κύριε Υπουργέ,

Άλλο ένα ζήτημα που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, είναι οι πληροφορίες – φήμες για εγκατάσταση προσφύγων /μεταναστών στην πόλη μας, τη στιγμή που οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας είναι ανεπαρκείς, έως ανύπαρκτες, και τα σχολεία μας υπερπλήρη, με σημαντικές ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό.

Σας γνωρίζουμε ότι η ανάθεση σε Σας του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη εξέθρεψε την ελπίδα, ιδιαίτερα στις γυναίκες του Δήμου μας που εκπροσωπούμε, ότι με τη δικές σας καθ΄αρμοδιότητα παρεμβάσεις μπορούν να δοθούν λύσεις στα παραπάνω προβλήματα παραβατικότητας και εγκληματικότητας , που ταλανίζουν τη πόλη μας.

Γι αυτό ζητάμε να επιληφθείτε προσωπικά και να μας δεχτήτε προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά τα θέματα αυτά που μας απασχολούν ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

του Παραρτήματος Αχαρνών της ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας



Λίτσα Αλεξάνδρου-Πανά Αναστασία Παμουκτσόγλου

Τηλ. 6945608949 τηλ 6932301641

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news