facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

«Κυνηγοί» μετάλλων ρήμαξαν βαγόνι του Ο.Σ.Ε. στη Θήβα

Με μια αστραπιαία επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν δυο Έλληνες «κυνηγούς» μετάλλων οι οποίοι είχαν φορτώσει το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους με μεταλλικά αντικείμενα που είχαν ξηλώσει από ένα βαγόνι του Ο.Σ.Ε. που βρήκαν σταθμευμένο σε περιοχή της Θήβας.

Οι δράστες ηλικίας 31 και 19 χρόνων εντοπίστηκαν κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της περιοχής, συνελήφθησαν και τα αντικείμενα που είχαν αρπάξει από το βαγόνι της αμαξοστοιχίας παραδόθηκαν σε αρμόδιο του Οργανισμού. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν και ερευνά τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της κλοπής και φθοράς δημόσιας περιουσίας με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ κατασχέθηκε το όχημα ιδιοκτησίας του 19χρονου.

Δύο συλλήψεις στην Κέρκυρα

Σε ένα αγρόκτημα στην περιοχή Ανάληψη Κοψοχειλάδων της Κέρκυρας τρύπωσαν το πρωί της Τρίτης δυο Έλληνες ηλικίας 20 και 21 χρόνων και «σήκωσαν» διάφορα οικιακά σκεύη συνολικής αξίας 500 ευρώ. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news