facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Νταλίκα με ανταλλακτικά από κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα στην Πάτρα

Κομμένα ανταλλακτικά από τουλάχιστον 7 πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ μάρκας BMW, Mercedes και MG, περιελάμβανε το φορτίο νταλίκας, που ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι της Πάτρας, μετά από έρευνα των λιμενικών, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πλοίο για την Ιταλία.

Το φορτίο περιείχε σχεδόν τα πάντα από υαλοκαθαριστήρες μέχρι «ηλεκτρονικούς εγκέφαλους» οχημάτων, ακόμη και ολόκληρους κινητήρες που κοστίζουν αρκετά χρήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις τα ανταλλακτικά των πανάκριβων, πολυτελών αυτοκινήτων τελευταίας κυκλοφορίας προφανώς προέρχονται όχι από το νόμιμο εμπόριο αλλά από κύκλωμα που έσπαγε και έκλεβε ανταλλακτικά από αυτοκίνητα κυρίως στην Αθήνα.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη καθώς γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για τα πιστοποιητικά και εγγυήσεις μεταφοράς του εμπορεύματος εφόσον υπάρχουν.και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το Κεντρικό Λιμεναρχείο ενώ το φορτηγό αυτοκίνητο δεν επετράπη να ταξιδέψει και ο οδηγός του που είναι Έλληνας αυτή τη στιγμή είναι στις Λιμενικές αρχές της Πάτρας, ενώ οι πληροφορίες θέλουν από την Ιταλία ο προορισμός του φορτίου να είναι το Ντουμπάι.

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news