facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Τραμπ για αλ Μπαγκντάντι: Δεν πέθανε γενναία, ήταν άρρωστος και εξαθλιωμένος

Νέα επίθεση, κατά θανόντος ηγέτη του ISIS Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στους επικεφαλής της αστυνομίας στο Σικάγο.

«Ήταν χωρίς ζωή, δεν πέθανε γενναία» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, πανηγυρίζοντας για τον θάνατό του. «Όπως ξέρετε, ήταν ένα τεράστιο Σαββατοκύριακο για τη χώρα μας. Σκοτώσαμε τον αρχηγό του ISIS», είπε ο πρόεδρος, αποσπώντας χειροκρότημα στο ετήσιο συνέδριο των επικεφαλής της αστυνομίας.

Μάλιστα, ο Τραμπ καυχήθηκε ότι κατάφερε να σκοτώσει τον τρομοκράτη ηγέτη, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα. «Τον έψαχναν για πολύ καιρό. Τον έψαχναν για πολλά χρόνια. Ήταν άρρωστος και εξαθλιωμένος και τώρα είναι νεκρός», τίνισε, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να σκοτωθεί εδώ και χρόνια.

«Έχτισε το χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους. Ακούσατε για το Ισλαμικό Κράτος. Ήταν αυτός. Είχε το μέγεθος μιας πολιτείας σαν το Οχάιο και είχε 7 εκατομμύρια κατοίκους. Και μεγάλωνε γρήγορα, γρήγορα, γρήγορα. Αλλά είχαν ένα πρόβλημα. Το πρόβλημα ξεκίνησε εδώ και 2,5 χρόνια», σημείωσε ο Τραμπ, υπονοώντας ότι η κρίσιμη ημερομηνία ήταν αυτή της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης τμήματος του βίντεο της επιχείρησης

Νωρίτερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι είναι ενδεχόμενο να αποχαρακτηρίσει μέρος του βίντεο που τραβήχτηκε το Σάββατο, από την επιδρομή στην Συρία, όπου και σκοτώθηκε ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Το βίντεο αυτό, ενδέχεται να περιλαμβάνει εναέρια πλάνα και ίσως πλάνα από κάμερες, οι οποίες ήταν προσαρμοσμένες στους στρατιώτες, που έλαβαν μέρος στην επιδρομή.

«Το σκεφτόμαστε. Ίσως», δήλωσε ο πρόεδρος Τραμπ στους δημοσιογράφους πριν πετάξει για το Σικάγο. «Ίσως πάρουμε κάποια τμήματά του και τα δημοσιεύσουμε» δήλωσε ο ίδιος.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news