facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Το «φθηνό νερό» σηκώνει… πολιτικό τσουνάμι! (vid)

Μια φράση προκαλεί... πόλεμο στο πολιτικό σκηνικό! Την είπε ο "γαλάζιος" βουλευτής, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος χαρακτήρισε "απαράδεκτα φθηνό" το νερό. Έσπευσε να τον... αδειάσει η κυβέρνηση - Πολεμική ανακοίνωση εξέδωσε ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε το βίντεο με την επίμαχη τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Δύο από τα… τέσσερα στοιχεία της φύσης, εντοπίζονται εδώ και λίγες ώρες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας: Η φωτιά και το νερό! Αφορμή βέβαια η τοποθέτηση που έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για το «απαράδεκτα φθηνό νερό«, που… άναψε φωτιές με τις πρώτες αντιδράσεις σε πολιτικό επίπεδο να είναι πια γεγονός.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, συμμετείχε σε Υποεπιτροπή της Βουλής για τους υδάτινους πόρους και ξεκινώντας την τοποθέτησή του, τόνισε πως το νερό είναι «δυστυχώς απαράδεκτα φθηνό».

Συνέδεσε αυτή την τοποθέτηση με το ζήτημα της αλόγιστης σπατάλης του νερού, υποννοώντας ουσιαστικά πως αν ήταν… ακριβότερο, η σπατάλη θα μειωνόταν.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε: «Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση.

Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Δείτε την επίμαχη φράση που είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου



Τον «αδειάζει» η κυβέρνηση!

Κύκλοι της κυβέρνησης, βλέποντας πως οι αντιδράσεις… φουσκώνουν, έσπευσαν να σχολιάσουν το κατά πόσο υπάρχει θέμα αύξησης των τιμολογίων του νερού.

Η τοποθέτηση… σαφής: Ότι «δεν υπάρχει απολύτως κανένα τέτοιο θέμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, έσπευσε να στηλιτεύσει την θέση αυτή που εξέφρασε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και να συνδέσει το ζήτημα με τις τελευταίες εξελίξεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Αναλυτικά η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ σε όσα είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το «απαράδεκτα φθηνό νερό», προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις.

Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό. Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news