facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Στη Βουλή η δικογραφία για τυχόν χειραγώγηση στην υπόθεση Novartis

Στην Βουλή έφτασε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης η δικογραφία που αφορά την διερεύνηση της τυχόν χειραγώγησης της Δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση της Novartis και την προσπάθεια ενοχοποίησης πολιτικών προσώπων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από τις καταθέσεις του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή σχετικά με την υπόθεση Novartis, όπως αναμενόταν έφτασε στην Βουλή αμελλητί και με την διαδικασία του νόμου περί ευθύνης Υπουργών.

Η επίσημη ανακοίνωση της έλευσης της δικογραφίας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (18.9.2019), καθώς μέχρι τότε δεν υπάρχει συνεδρίαση της Ολομέλειας. Για 48 ώρες λοιπόν η δικογραφία θα μείνει σφραγισμένη στο αρμόδιο γραφείο της Βουλής.

Από την παρουσίασή της στην Ολομέλεια και μετά θα είναι στην διάθεση των κομμάτων προκειμένου να λάβουν γνώση και να αποφασίσουν εάν θέλουν να κινήσουν τις διαδικασίες της σύστασης προκαταρκτικής επιτροπής για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που θα αναφέρονται σε αυτήν.

Παραμένει άγνωστο, πάντως, εάν στην παρούσα δικογραφία που έχει φθάσει στην Βουλή υπάρχει η αναφορά συγκεκριμένου αδικήματος.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news