facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Στυλίδα: Νέο hot spot για τους πρόσφυγες - «Δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα» λέει η δήμαρχος

Εικόνες που προδίδουν ασφυξία εκπέμπονται από τους προσφυγικούς καταυλισμούς. Τις τελευταίες ημέρες ανησυχία πυροδότησε η κατάσταση στη Μόρια, όπου διέμεναν πάνω από 10.000 πρόσγυγες και μετανάστες σκηνικό, που θύμιζε την τραγική κατάσταση η οποία διαμορφώθηκε το 2015. Εξαιτίας του καθεστώτος ντροπής, με απόφαση ΚΥΣΕΑ ορίστηκε η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα. Οι αντιδράσεις, όμως, είναι εμφανείς.

Προβληματισμός επικρατεί στην Ανατολική Φθιώτιδα για την απόφαση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) να φτιάξει νέο hot spot σε στρατόπεδο του Καραβόμυλου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το νεο hot spot θα γίνει στο μεγάλο στρατόπεδο «Παπαποστόλου» που βρίσκεται πάνω στον δρόμο, μεταξύ Στυλίδας και Καραβόμυλου.

«Δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα χωρίς ενημέρωση και διάλογο», δηλώνει η δήμαρχος Βιργινία Στεργίου συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στόχος του ΔΟΜ είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τις υποδομές μεχρι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και αμέσως να ξεκινήσει η εγκατάσταση των προσφύγων, που αρχικά θα φιλοξενήσει από 500 έως 800 πρόσφυγες.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news