facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Μάμαλος: Ο Έλληνας χρυσός Παραολυμπιονίκης πουλάει τα μετάλλιά του για να κάνει εγχείρηση!

Ανέβασε την ελληνική σημαία πολύ ψηλά, δάκρυσε ακούγοντας τον εθνικό ύμνο, αλλά τώρα ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο στην άρση βαρών, Παύλος Μάμαλος, αναγκάζεται να πουλήσει τα μετάλλια του.
Ο Παύλος Μάμαλος πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που απαιτεί αρκετά χρήματα κι ελπίζει πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται, με την πώληση των μεταλλίων του.
Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης είχε κατακτήσει το χρυσό στο Ρίο, το χάλκινο στο Λονδίνο και τέλος το ασημένιο στο Πεκίνο.
Την είδηση γνωστοποίησε μέσω διαδικτυακής ανάρτησης ο φίλος και συναθλητής του Μανώλης Στεφανουδάκης, μέσω ενός συγκινησιακά φορτισμένου ποστ:
«Έτσι είναι. Όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο, όταν σε καλούνε στο προεδρικό μέγαρο, όταν σε καλούνε στη Βουλή και για τον κάθε επικεφαλής κόμματος είσαι ο ήρωας του… Και να βγάλω μια φωτογραφία δίπλα σου, και να ποστάρουμε στο κάθε site, για να πούμε ότι είμαι δίπλα σου και σε στηρίζουμε και όταν έρθει η δύσκολη στιγμή όπως τώρα του Παύλου δε σε γνωρίζει κανείς. Ελλάδα το μεγαλείο σου!».
Ο Παύλος Μάμαλος και η φωτογραφία – γροθιά στο στομάχι 
Μάμαλος
newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news