facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΑΣΑ: Οι φοιτητές θα ανανεώνουν κάθε χρονιά την κάρτα μειωμένου κομίστρου

Στην ανανέωση του δικαιώματος μετακίνησής τους με μειωμένο κόμιστρο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ, οφείλουν εφεξής να προχωρούν οι φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με την έναρξη κάθε νέου ακαδημαϊκού έτους.

Συγκεκριμένα, για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει όλους τους εν ενεργεία φοιτητές ότι, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2019, μπορούν να προσέρχονται στα εκδοτήρια των σταθμών του Μετρό, με την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα, προκειμένου να επεκτείνουν το χρονικό διάστημα ισχύος του μειωμένου κομίστρου.

Όσοι φοιτητές δεν προχωρήσουν στην ανανέωση έως την συγκεκριμένη ημερομηνία, από την 1η Νοεμβρίου 2019 θα μετακινούνται με κόμιστρα κανονικής τιμής, χωρίς έκπτωση, μέχρι να προσέλθουν σε εκδοτήριο και να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία.

Σε ό,τι αφορά στην έκδοση προσωποποιημένης κάρτας σε πρωτοετείς φοιτητές, αυτή θα γίνεται με την προσέλευση του δικαιούχου σε εκδοτήριο, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης προεγγραφής ή την βεβαίωση εγγραφής τους στο οικείο ίδρυμα μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2019.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news