facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Αποθήκη λαθραίων τσιγάρων η ΑΣΟΕΕ – Επιχείρηση της αστυνομίας και συλλήψεις!

Σχεδόν 2.500 χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων βρήκαν οι αστυνομικοί σε επιχείρηση που έκαναν το πρωί της Παρασκευής (06/09/2019) στην ΑΣΟΕΕ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η επιχείρηση αυτή μέσα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας γίνεται για πρώτη φορά.



Η στιγμή της πρωτοφανούς επιχείρησης δεν πρέπει να θεωρείται τυχαία αφού η αστυνομικοί την έκαναν την ώρα που αντιεξουσιαστές και λοιποί βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ και συνέλαβαν τρεις άνδρες από το Μπαγκλαντές σε ειδική επιχείρηση που έκαναν για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και της διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο προαύλιο του Πανεπιστημίου, 2.457 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία πούλαγαν ανενόχλητοι.

Σημειώνεται, ότι είχε προηγηθεί έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων αλλοδαπών στη συστηματική διακίνηση και εμπορία των λαθραίων τσιγάρων. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, ενώ πρόκειται να οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news