facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Καμμένος κατέθεσε στην εισαγγελία Διαφθοράς για τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών

Τη βεβαιότητα ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία από την έρευνα που ξεκίνησε η εισαγγελία Διαφθοράς με αφορμή τις δικές του καταγγελίες για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης που έδωσε σήμερα στην εισαγγελία, ως μάρτυρας, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο κ. Καμμένος κατέθετε επί περίπου τέσσερις ώρες στην εισαγγελία Διαφθοράς για το συγκεκριμένο θέμα, ως μάρτυρας (είναι και ο μηνυτής της υπόθεσης) και αμέσως μετά ανέφερε πως η σημερινή κατάθεσή του είναι μόνο η αρχή και πως ο ίδιος προσκόμισε πολλά στοιχεία για την υπόθεση στους εισαγγελείς.

«Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη εισαγγελία, γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς» είπε ο κ. Καμμένος σε σχετική δήλωσή του αμέσως μετά το πέρας της κατάθεσής του και προσέθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά και εθνικά και πολιτικά. Η κατάθεση μου ήταν η αρχή. Προσκόμισα αρκετά στοιχεία και θα συνδράμουμε με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Ο πρώην υπουργός ρωτήθηκε όμως και για το εάν σκοπεύει να γράψει βιβλίο, όπως έχει ακουσθεί: «Να κάνει πρώτα η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Τα βιβλία γράφονται μετά με ιστορικές αλήθειες και όχι με σενάρια επιστημονικής φαντασίας», απάντησε ενώ ερωτηθείς για το εάν εκτιμά πως η συγκεκριμένη δικογραφία θα οδηγηθεί στη Βουλή, είπε: «Οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων. Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε ας πάει στη Βουλή».



Ο κ. Καμμένος βρέθηκε στα γραφεία της εισαγγελίας Διαφθοράς σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι για να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή τις καταγγελίες του για παρανομίες στις βίζες από το υπουργείο Εξωτερικών. «Θα βγουν πολλά πράγματα» δήλωσε ο κ. Καμμένος στους δημοσιογράφους.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός φέρεται να έχει προτείνει μια σειρά μαρτύρων για να καταθέσουν στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, ανάμεσά τους και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news