facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Καραμανλής για Μετρό Θεσσαλονίκης: Στόχος η ολοκλήρωση των εργασιών στις αρχές του 2023

Για το Μετρό Θεσσαλονίκης μίλησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής κατά την παρουσίαση της νέας διοίκησης της Αττικό Μετρό στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής υποστηρίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες τους πρώτους μήνες του 2023.

Ο υπουργός Μεταφορών απατώντας στην αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δραγασάκη ότι «δεν μπορεί να λέτε ότι για το Μέτρο όλα έγιναν πριν το 2015 και μετά τίποτα», απάντησε: «Το Μέτρο της Θεσσαλονίκης με εξαίρεση το Σταθμό Βενιζέλου έχει προχωρήσει ικανοποιητικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω τα εύσημα στην προηγούμενη κυβέρνηση».

Ο ίδιος σημείωσε ότι « οι ειδικοί μας είπαν πως αν τα έργα προχωρήσουν με την παραμονή των αρχαίων το έργο θα καθυστερήσει. Μελέτες δεν υπάρχουν. Το έργο Βενιζέλου δεν έχει καν ξεκινήσει. Για ποια καθυστέρηση μιλάτε. Όλοι οι ειδικοί λένε ότι η απόσυρση και η επανατοποθέτηση των αρχαίων θα διευκολύνει. Το κόστος ανασκαφών στην Θεσσαλονίκη πλησιάζει 135 εκατ. ευρώ και δεν έχουμε τελειώσει. Το Μουσείο Ακροπόλεως έγινε με λιγότερα χρήματα».

thessnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news