facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Σαμοθράκη: Σε ακρόαση για εξηγήσεις καλεί τους υπεύθυνους της SAOS Ferries ο Πλακιωτάκης

Σε ακρόαση για παροχή εξηγήσεων για τη μη εκτέλεση των δρομολογίων των πλοίων «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» καλεί ο Υπουργός Ναυτιλίας Ι. Πλακιωτάκης τους υπευθύνους της εταιρείας.

Τα δύο πλοία της SAOS Ferries παρουσίασαν ταυτόχρονα βλάβη πριν από μερικές εβδομάδες, αποκόπτοντας το νησί από τον υπόλοιπό κόσμο. Στην πρώτη προσπάθεια να λυθεί το προσωρινά το πρόβλημα επιστρατεύθηκε το πλοίο AZORES EXPRESS, το οποίο ωστόσο λόγω του μεγέθους του δεν μπορούσε να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι, το οποίο παρουσιάζει αβαθή καθώς δεν έχουν καθαριστεί εδώ και χρόνια οι επιχωματώσεις στον πυθμένα. Τελικά επιστρατεύτηκαν μικρότερα πλοία αλλά και το Andros Jet της SEAJETS.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα το ΣΑΟΣ ΙΙ, το οποίο αναμενόταν αρχικά να επιστρέψει στην γραμμή εντός του Σαββατοκύριακου, παραμένει ανενεργό, καθώς η βλάβη δεν έχει ακόμα αντιμετωπιστεί.

Στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται:

Σε ακρόαση καλεί ο ΥΝΑΝΠ κ. Ι. Πλακιωτάκης τους υπευθύνους των Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ»

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης κάλεσε σε ακρόαση τους κατά νόμο υπευθύνους διαχείρισης των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» για την μη εκτέλεση των δρομολογίων των εν λόγω πλοίων στην γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news