facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Έσπασαν τις θυρίδες του Αντώνη Σαμαρά στον έλεγχο για τη Novartis

Αποκαλυπτικός ήταν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Νίκος Τσούτσιας για όσα έγιναν στο πλαίσιο της διερεύνησης τυχόν εμπλοκής του κ. Σαμαρά στο σκάνδαλο της Novartis. Η υπόθεση να θυμίσουμε που αφορούσε τον κ. Σαμαρά μπήκε στο αρχείο.

Όπως διηγήθηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά ο κ. Τσούτσιας, «όλη η ιστορία ξεκίνησε 5 Φεβρουαρίου 2018. Την Παρασκευή τυπώνονται οι Κυριακάτικες εφημερίδες, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου σε Κυριακάτικη εφημερίδα υπήρχε κατάθεση μάρτυρα η οποία τυπικά δόθηκε το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου και συμπληρωματικά το πρωί της 5ης Φεβρουαρίου. Όλως παραδόξως 4 Φεβρουαρίου ήταν το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το οποίο η τότε κυβέρνηση επιχείρησε να το απαξιώσει, να λοιδορήσει τον κόσμο με μια σειρά αμφισβητήσεων για τον όγκο και το μέγεθος του συλλαλητηρίου, την επομένη ο κ. Τζανακόπουλος όλως τυχαίως βρέθηκε στον Άρειο Πάγο και το βράδυ της επομένης ημέρας, 5 Φεβρουαρίου, ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανε τη γνωστή δήλωση αφού ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και υπενθυμίζω ότι ο κ.Πολάκης είχε βγει και είχε πει ως μη όφειλε να γνωρίζει ότι «γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ψευδομάρτυρες».

Και συνέχισε: «Δεν έπρεπε να γνωρίζει κανένας, σε μια δικαστική έρευνα δεν μπορεί να γνωρίζει κανένας ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε ο αναπληρωτής υπουργός, ούτε ο υπουργός Υγείας, ούτε ο υπουργός επικρατείας ούτε κανένας. Λένε τώρα κάποιοι ο κ. Σαμαράς επιχειρεί ρεβάνς; Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο κάνει δύο βασικές παραδοχές ανοχής γιατί για να υπάρχει ρεβάνς υπάρχει πρώτος αγώνας. Όποιος το λεει αυτό σημαίνει ότι αποδέχεται ότι έκανα κάτι και τώρα ο άλλος πάει να με αντεκδικηθεί. Ψευδές. Ο κ. Σαμαράς δεν πάει να εκδικηθεί κανέναν είναι επιβεβλημένη ανάγκη να διερευνηθεί αυτή η σκοτεινότατη υπόθεση για να μη μπορεί να ξανασυμβεί, σε κανέναν ακόμα και στους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Σαμαρά και πολύ περισσότερο και στους έλληνες πολίτες».

Έσπασαν τις θυρίδες του Σαμαρά όταν έλειπε στο εξωτερικό

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν οι αρχές σύμφωνα με τον κ. Τσούτσια όσον αφορά στο άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού. Όπως είπε: «Οι λογαριασμοί ανοίχτηκαν φυσικά, αφού η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο είναι προφανές το αποτέλεσμα. Όχι μόνο διερευνήθηκαν οι λογαριασμοί όλοι του κ. Σαμαρά και της οικογένειά τους αλλά υπήρξαν και γεγονότα και κινήσεις μη πολιτισμένες. Εννοώ ότι όταν ο κ.Σαμαράς ήταν μαζί με τη σύζυγο του στις Βρυξέλλες σε σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εκείνη την ημέρα υπήρξε δικαστικός ο οποίος ζήτησε το άνοιγμα της θυρίδας της κας Σαμαρά. Είναι προφανές ότι από την ώρα που ήταν στο εξωτερικό δεν μπορούσε να ανοιχτεί η θυρίδα έπρεπε να επιστρέψει και αντί να περιμένει λίγες ώρες μέχρι να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει έσπασε τη θυρίδα. Έσπασε τη θυρίδα και του αδερφού του κ. Σαμαρά όταν ήταν στο νοσοκομείο. Μπορούσαν να περιμένουν, μπορούσαν να βάλουν έναν αστυνομικό για αυτό μιλάω για μη πολιτισμένα πράγματα και για απόλυτη στοχοποίηση».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news