facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Μ. Δομαζάκης: Να φέρει άμεσα ο Δουζόγλου πρόταση για την Creta Farms αν έχει

Για ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες κάνει λόγο η διοίκηση της Creta Farms, σχολιάζοντας την χθεσινή ανακοίνωση του βασικού μετόχου της εταιρείας Κωνσταντίνου Δομαζάκη, στην οποία μιλούσε για επικείμενη κατάρρευση της αλλαντοβιομηχανίες εντός ολίγων ημερών.

Υπογραμμίζει μάλιστα, πως για αυτές τις καταγγελίες έχει προβεί ήδη σε όλα τα ένδικα μέσα για την προστασία και διαφύλαξη της φήμης και της περιουσίας της.

Η διοίκηση της Creta Farms, της οποίας προεδρεύει ο Μάνος Δομαζάκης, ο έτερος βασικός μέτοχος της εταιρείας σημειώνει ακόμη πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες και με υποψήφιους επενδυτές για την εξεύρεση ενδιάμεσης χρηματοδότησης.

Η οποία θεωρείται απαραίτητη προκειμένου να αποκατασταθούν τα σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή και να ομαλοποιηθεί η τροφοδοσία της αγοράς με προϊόντα Creta Farms.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τον κ. Θ. Δουζόγλου να καταθέσει άμεσα την πρότασή του στα πιστωτικά ιδρύματα, στην εταιρεία ή στην ΕΥ (Ernst & Young) που έχει επιφορτιστεί με το έργο της εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή.

Υπενθυμίζει δε πως «από τις 26/06/2019 που ο κ.Κ. Δομαζάκης υπέβαλλε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων το “Letter of Intent” του κ. Θ. Δουζόγλου, ουδεμία επίσημη πρόταση έχει υποβληθεί από τον φερόμενο ως επενδυτή».

Να σημειωθεί ότι χθες θέση για τα τεκταινόμενα στην Creta Farms και για την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κρητική αλλαντοβιομηχανία πήρε ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, βασικός μέτοχος της εταιρείας με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο κ. Κ. Δομαζάκης, ο οποίος αποπέμφθηκε πριν από μερικούς μήνες από την διοίκηση της εταιρείας με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου που ηγείται ο αδελφός του, Μάνος Δομαζάκης επισημαίνει πως επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι του, τους οποίος είχε εκφράσει εγκαίρως στις πιστώτριες τράπεζες, τους επενδυτές αλλά και σε κάθε εμπλεκόμενο.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά την αποπομπή του, η διοίκηση όπως λέει πέτυχε να εξαντλήσει τα αποθέματα και η ρευστότητα που αποκόμισε να εξαφανιστεί, με συνέπεια εδώ και πέντε εβδομάδες να έχει εκμηδενιστεί η παραγωγή ενώ τονίζει πως είναι θέμα ολίγων ημερών να οδηγηθεί η εταιρεία στην πλήρη κατάρρευση, καθώς καθημερινά προστίθενται νέες υποχρεώσεις, επιταγές πολλών εκατομμυρίων ευρώ σφραγίζονται και εκδίδονται μαζικά διαταγές πληρωμής.

Κλείνοντας, επαναφέρει την πρόταση που κατέθεσε στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας και το Letter of Intent για συμμετοχή σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σημαντικού Έλληνα επενδυτή.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news