facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Επιχείρηση εκκένωσης Εξαρχείων: Σε ξενοδοχειακό κατάλυμα οι μετανάστες

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά, σε προσωρινό ξενοδοχειακό κατάλυμα, των 143 μεταναστών που οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής ύστερα από την εκκένωση καταλήψεων σε κτίρια των Εξαρχείων.

Τις επόμενες ημέρες οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν οριστικά σε δομές μεταναστών της ενδοχώρας.

Την επιχείρηση συντονίζουν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας Γιώργος Σταμάτης.

Στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε τέσσερα κτίρια στην περιοχή των Εξαρχείων που τελούσαν υπό κατάληψη, εντοπίστηκαν συνολικά 143 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ προσήχθησαν τρία άτομα.

Ειδικότερα, οι 143 αλλοδαποί ήταν σε δύο κτίρια στην οδό Σπύρου Τρικούπη, ενώ τα τρία άτομα που προσήχθησαν διέμεναν σε κτίριο επί της οδού Καλλιδρομίου. Από τα τρία αυτά άτομα, οι δύο είναι Έλληνες και ο τρίτος αλλοδαπός. Πολλοί εξ αυτών που απομακρύνθηκαν από τις καταλήψεις ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά.

Οσον αφορά το τέταρτο κτίριο, που τελούσε υπό κατάληψη, στην οδό Φωτήλα, ήταν άδειο την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news