facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Επαναλειτουργεί το πωλητήριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Σε λειτουργία τέθηκε και πάλι, εδώ και μια εβδομάδα, το πωλητήριο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ύστερα από την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε και που διαπίστωσε σε αυτοψία της στο χώρο η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Από τις 18 Ιουλίου παρέμενε κλειστός ο χώρος εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα κλιματισμού και ελλείψεων σε βιβλία, οδηγούς και καταλόγους.

Το πωλητήριο εφοδιάστηκε με πωλητέα αντικείμενα και βιβλία, καθώς και με καταλόγους της εξαιρετικά επιτυχημένης έκθεσης του Μουσείου: «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Χρειάστηκε να γίνει και επαναληπτική παραγγελία πωλητέων, λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών.

Από το υπουργείο Πολιτισμού καταβάλλονται προσπάθειες ώστε οι ελλείψεις σε πωλητέα λόγω της αυξημένης ζήτησης να αντιμετωπίζονται εγκαίρως. 

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προ ολίγων εβδομάδων επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού διαπιστώθηκε ότι το πωλητήριο του ΤΑΠΑ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο λειτούργησε τους τελευταίους μήνες ως εκθετήριο, και δη αντικειμένων τρίτων, παρά με τα πωλητέα είδη του ΤΑΠΑ. Ο λόγος είναι ότι είτε δεν υπήρχε παραγωγή, είτε η διαδικασία προμήθειας των αντικειμένων ήταν προβληματική.

Ενώ οι υπάλληλοι του πωλητηρίου έχουν αποστείλει εγκαίρως τις παραγγελίες τους στις κεντρικές αποθήκες του ΤΑΠΑ, δεν έχει γίνει ακόμη η παραλαβή των απαιτουμένων ποσοτήτων. Οι παραλαβές είναι σποραδικές και ελλείπουσες.


muse-1

muse-2
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news